tiistai 9. kesäkuuta 2015

Sekoitettava huolella


Kun vuosi aloitetaan organisaatiomuutoksella, höystetään remontilla, väistöllä ja muutolla, haudutetaan uudella hallitusohjelmalla ja ministerillä, maustetaan ripauksella mittavia järjestelmäuudistuksia ja vielä sekoitetaan huolella monitilaympäristöllä, voisi olettaa että ainakin resepti on hyvin suunniteltu ;).

Eräässä keittiössä on kuitenkin päätetty, että koska moni tilaus on tupsahtanut eteen vähän kuin yllättäin, on viisainta siirtyä osittain kokeilevan keittiön puolelle. Onnekseen keittiöhenkilökunta on saanut merkittävää tukea ravintolasalin puolelta. Vaikka useampi kokki ei aina saa aikaan parempaa soppaa, on kuitenkin lohdullista ja innostavaa havainnoida, että soppaan sitoudutaan huomattavasti lempeämmin kun sitä on itse päästy mukaan tuunaamaan.

Ravintolasalin istumajärjestys on mennyt totaalisen uusiksi ja osa asiakkaista ja kokeista näkyy vain hologrammina seinällä (silloin kun tekniikka toimii ). Suurta huolta kannetaan myös ravintolasalin tunnelmasta. Pientä pohdintaa käydään myös siitä viettävätkö asianomaiset riittävästi aikaa ravintolassa, vai käydäänkö välillä myös naapuriravintoloiden puolella. Viettääkö joku liikaa aikaa tulevaisuudessa kotikeittiössä ja jos viettää miten hän enää on osa kantisjengiä? Uhkakuvana on myös nähty ettei perinteiset kauhanheiluttajat opi uusimman höyrykeittimen saloja.

Kaikesta huolimatta keittiössä vallitsee juuri ennen kesälomia varsin aurinkoinen ja odottava ilmapiiri - syksyllä syödään vielä pihvejäkin (vaikkakin jouluna saattaa olla uudet sillisalaatit jo listalla)!

  1. Kuvahaun tulos haulle muppets ruotsalainen kokki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

.