torstai 19. helmikuuta 2015

Tuotekehitystöiden sparraajat

Tiistain videopuheenvuorossani oli jo puhettakin, että saatte jokainen itsellenne tuotekehitystöihin henkilökohtaista sparrausta. Sparraajien ydinjoukko muodostuu kolmikosta Jaana, Anja ja minä. Anjan rooli on sparrata erityisesti kiireenkesytyksen osa-alueen töitä, meillä Jaanan kanssa on fokuksessa kaikki tuotekehitystyöt, joita ohjelman aikana teette. Olemme nyt jakaneet teidät tähän alkuvaiheeseen niin, että minä ja Jaana olemme ykköskontaktit ja me kytkemme sitten Anjan ja tarvittaessa muitakin meidän konsultteja mukaan.

Jaanan kanssa aloittavat Stadin oppisopimuskeskuksen Tanja, Arja, Tuija ja Anna Mari, Mehiläisen Irina sekä Järvi-Saimaan Minna, Annikki, Marita ja Sisko. 

Minun kanssani aloittavat Rastorin Katriina, liikenne- ja viestintäministeriön Tiina, Loviisan Mona ja Reija, Taloushallintoliiton Sirpa ja Eeva, Jätekukon Virve sekä Kirjalaisen Sirpa.

Ollaan yhteydessä ja varmistetaan, että pääsette tuotekehittämisen kanssa hyvin liikkeelle!


   t. Kirsi

   050 5347983
   kirsi.parviainen@tamora.fi

2 kommenttia:

  1. Alkuun on päästy Stadin oppisopimuskeskuksessa. Kiihdyttävää ja viihdyttävää! Jaanan kanssa tehtiin alkuhöyrytystä, jota jatkoimme omin voimin. Nyt ovat lämmöt nousseet ja energiataso korkea. Ensi viikolla jatketaan isommalla joukolla.

    VastaaPoista
  2. Isommalla joukolla jatkettiin Jaanan sparraamana. Kiihdyteltiin oikein kunnolla ja nyt ollaan vauhdissa matkalla kohti valoisaa ja mukavaa oppismaailmaa.

    VastaaPoista

.