maanantai 23. helmikuuta 2015

Työkulttuurin kehittäjät kohtasivat inspiraatiotulilla



Anja Kulovesi on kokenut työkulttuurin kehittäjä,
kirjoittaja ja Kiireenkesytyskonseptin luoja.
 
Kirjat ja blogit toimivat näkökulmien avartajina, minulle tällä hetkellä työn tulevaisuuden sytykkeitä tarjoilee Jeremy Rifkin. Siltä varalta, että joku muukin haluaisi kurkistaa parikymmentä vuotta eteenpäin Rifkinin maalaamiin mahdollisuuksiin, hänen viimeisimmän kirjansa nimi on The Zero Marginal Cost Society ja youtubesta löytyy hänen Googlella pitämänsä noin tunnin inspiraatioluento linkistä: jeremy rifkin the zero marginal cost society.

Yhteisön kiireen saunapäivätarina Anna-Liisa Niemelän tapaustutkimuksesta Kiire ja työn muutos löytyy vielä Helsingin yliopiston sivuilta:

http://www.helsinki.fi/cradle/documents/Doctoral%20dissertations/Niemelä%202006%20Kiire%20ja%20työn%20muutos.pdf

Aamuihmisten ja iltaihmisten geeniperimästä voi lukea linkistä http://www.b-society.org/research. Tanskalaisella tri Camilla Kringillä on paljon mielenkiintoisia kokemuksia joustavien työaikojen soveltamisesta erilaisissa organisaatioissa.

Erilaiset kiireenkesytykseen kehitellyt menetelmät toimivat havahduttajina ja sytykkeinä. Jokainen voi  testata niitä, soveltaa omassa tuotekehitystyössä tai keksiä jotain ihan muuta. Inspiroikoon onnellinen suhde aikaan sinua jossain kohtaa tuotekehitysmatkaasi.

Maailmassa, jossa koko idea työstä muuttuu, ei ole rajoja.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

.