perjantai 13. helmikuuta 2015

Matka alkoi....

Jaana Utti uskoo yritysten,
ympäristön ja yksilöiden
hyvinvoivaan tulevaisuuteen.
Työelämä on melkoisessa murroksessa. Digitaalisuus muuttaa maailmaa ja työtä enemmän kuin sähkö aikanaan. Kun työikäinen ikäluokka pienenee 16000 vuodessa ja työstä syrjäytyneiden määrä kasvaa on mietittävä miten työtä voidaan tehdä täysin uudella tavalla. Tiedämme tulevaisuudesta hyvin vähän. Siitä voimme kuitenkin olla varmoja, että  tulevaisuus on sosiaalinen ja digitaalinen. Voimme olla myös varmoja, että tehtävänämme on hyvinvoivan tulevaisuuden rakentaminen.  Tiedämme myös, että hyvinvointi rakentuu merkityksellisestä tekemisestä, osallisuudesta ja yhteisöstä.  Siinä ne ovat ne uuden työkulttuurin ja sen hyvinvoinnin avaimet.
Uuden työkulttuurin rakentajat tulevat erilaisista organisaatiosta, erilaisista työtehtävistä. He tulevat yksin tai useamman joukolla. He ovat valmiita rakentamaan uutta ja rakentamaan uusia palvelutuotteita niin työn kehittämiseen kuin asiakastyöhönkin. Tämän prosessin aikana syntyy satoja uusia palvelutuotteita uutta työkulttuuria tukemaan. Syntyy parikymmentä uuden työkulttuurin tuotekehityksen ammattilaista tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon omaavina. Ja syntyy ammattilaisia, jotka pystyvät kesyttämään kiireen. Ammattilaisen työvälinen, joita he ovat itse kehittäneet.
 
Tulemme kuulemaan tästä. Ensimmäinen askel oli inspiroiva ja lähtökohtia yhteiseen kehykseen asettava. Odotan innolla seuraavia. Ilo työskennellä kanssanne! - Jaana







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

.